Over ons

Vastgoed en financieren dat is wat ons drijft!

Wij hebben passie voor vastgoed maar ook voor financieren. En hoe mooi is het als we deze twee samen kunnen brengen!

In ons DNA zit creativiteit, oplossingsgerichtheid en scoringsdrift. Wij denken verder dan de gebaande paden en stoppen niet voordat een goede financieringsoplossing is gevonden.

MoneybriQ is een onafhankelijk platform voor vastgoedfinancieringen en sale and leaseback oplossingen. Wij ondersteunen en begeleiden ondernemers & vastgoedbeleggers met het structureren van hun financieringsbehoeften. Dit doen wij al sinds 2016 en hebben inmiddels diverse ondernemers en vastgoedbeleggers geholpen aan een passende financiering.

 

Wij investeren in lange termijn relaties en begrijpen dat een succesvolle financiering om hard werken, toewijding en volharding vraagt. In onze benadering staat transparantie, openheid & eerlijkheid en respect voorop.

Met onze ruime kennis en toegang tot diverse kapitaalverstrekkers, maar ook ons eigen netwerk van investeerders, kunnen wij veel bereiken!

Wiezijnwij

Floris Quak

Floris heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in de financieringsmarkt. Ooit begonnen als relatiemanager bij een van de grootbanken en daarna als zelfstandig adviseur. Naast zijn werk heeft Floris ruime ervaring in de topsport en is zeer creatief van geest. Altijd opzoek naar nieuwe initiatieven en oplossingen om dingen mogelijk te maken. Deze persoonlijke eigenschappen gebruikt hij ook in zijn vak en weet daarmee veel waarde voor zijn opdrachtgevers te creƫren. Hij is rechtdoorzee, duidelijk in zijn manier van handelen en altijd benaderbaar.

Op zoek naar vastgoedfinanciering?

Neem vrijblijvend contact met ons op.